paragnosten infoWelkom op paragnosten.info

Paragnosten.info is een verzamel website voor alles op paranormaal en spiritueel vlak. Je kunt paragnosten.info een beetje vergelijken met onze andere website, de paranormale spirituele markplaats: Mediumplein.nl. Het verschil is dat paragnosten.info alleen bedoeld is voor de websites en nieuwe ideeën van Eddie.eu en Mediumplein ook voor mensen, die niet alleen verbonden zijn met de bel en chat lijnen van Eddie.eu

Op paragnosten info vind je veel informatie over het wel en wee rond de bel en chatlijnen van Eddie.eu en natuurlijk word je doorgelinkt naar één van de bel of chat websites als je daar zelf voor kiest. Mediums en Paragnosten die verbonden zijn mogen ook een website van zichzelf op paragnosten info plaatsen zodat de klant ook op deze manier kennis met onze medewerkers kan maken.

Eddie.eu is vanaf 5 mei 2011 een vertrouwd adres voor medewerker en klant en daar blijven wij met trots aan werken. Met dank aan onze trouwe spirituele medewerkers waar ik dan ook super trots op bent!!

Alle mediums die te vinden zijn op of via onze paragnosten info zijn betrouwbaar en echt een aanrader. Je kunt zelf een keuze maken welk medium of paragnost er bij jou past. Als je bij het medium “ lees meer” aanklikt, kun je lezen over welke paranormale kwaliteiten het medium beschikt.

Ook een aanrader is onze mediums chat op paragnosten info. Hierop zijn vele spirituele specialisten te vinden. Zo heb je een ruime keuze aan spirituele specialisten en zit er altijd wel een spirituele specialist bij die jou aanspreekt.

Een verzamel website zoals paragnosten.info is bedoeld voor klanten en mensen die geïnteresseerd zijn in het paranormale en spirituele.

Dit is een greep uit de websites van Eddie.eu

Nederland en België websites:

Buitenlandstalig websites: 

Wil jij paranormale of spirituele teksten schrijven voor paragnosten.info en wil jij een eigen blog op onze website? Mail en geef wel even aan waarover je mailt (eigen blog op paragnosten.info) 

Paragnosten info wenst jou veel leesplezier.

Eddie.eu