Ik ben een Lichtwerker. Dit is een term die je in deze tijd best wel vaak hoort. Maar wat is een Lichtwerker nu eigenlijk? Wat doet een Lichtwerker voor jou? Een Lichtwerker is iemand die jou kan helpen om donkere stukken, stukken of delen van en in jezelf te transformeren naar het Licht. Ieder mens is een deel van het geheel. Alle mensen op aarde zijn met elkaar verbonden. Maar, ieder mens heeft een eigen roeping, een eigen taak en een eigen karakter. Jij bent hier om een andere reden dan je moeder, vader, broer, zus, vriend of vriendin. Je hebt daarom ook een eigen karakter gekregen. Jij bent jij.

Als je als kindje wordt geboren is er in jou nog geen enkele schaduw, behalve die je gevoeld hebt bij je moeder in de buik en die in je aura is gaan sluimeren. Als je groter wordt komen daar je eigen gevoelens nog bij en die van de wereld om je heen. Je ouders, je grootouders en alle andere mensen die je tegenkomt oefenen een invloed uit op jou leven. Dat is een referentiekader. Jou referentiekader bepaald hoe jij denkt over jezelf. Wat je voelt of liever weer vergeet. Dat kunnen donkere stukken in je leven worden. Donkere plekken op je lichtlichaam en je kunt zelfs de illusie creeren dat dit van jou is en dat jij dit bent. Jou lichtlichaam zal dit accepteren tot er een moment komt dat dit niet meer kan. Jou lichaam kan dan ziek worden onder deze last of er ontstaan andere nare zaken waarbij je ontdekt dat er ergens iets niet goed is.

Wanneer je last hebt van bepaalde gebeurtenissen kun je hier met mensen over praten. Soms is dat genoeg. Soms voel je dan verlichting. Even de last van je schouder. Andere keren gaat dat allemaal wat dieper en heb je er hulp bij nodig. Bijvoorbeeld, omdat je niet zo goed weet wat er is gebeurd. Of wat er aan de hand is. Stel je hebt een ruzie gehad met je partner en je voelt je naar. Je kunt maar niet ontdekken waarom je zo heftig reageerde op zijn energie. Op de situatie. Of op wat hij doet of heeft gedaan. Dan kun je de diensten inschakelen van een lichtwerker.

Een Lichtwerker kan naast een eigen bedrijf/praktijk ook werken op een bellijn. De Lichtwerker kan een aurareader, een paragnost, een kaartlezer, een medium maar ook bijvoorbeeld een reikimaster zijn. Lichtwerkers werken met de ongeziene wereld, de wereld achter de fysieke wereld. Zij werken met Engelen, Lichtmeesters maar ook met geesten en overleden mensen. Lichtwerkers werken met jou eigen energie en aan je eigen energie en doen dat door zich open te stellen voor de ongeziene wereld. Dat is een uniek proces die precies bij jou past. Dat vraagt dan ook dat je zelf ook vertrouwen hebt en jezelf ook open stelt. Zij kunnen je niet helpen als je er niet naar durft te kijken. Toch zal dat niet zo snel gebeuren wanneer je zelf een vraag hebt. Wel kan het zo aanvoelen dat je het nog niet snapt. Vraag dan dieper door en als het niet anders uitgelegd kan worden mag je erop vertrouwen dat het gesprek wel uit kristalliseerd. Je hebt een vraag gesteld aan de ongeziene wereld via iemand die zelf al voorbij is aan zijn of haar eigen proces dus je mag erop vertrouwen dat dit beantwoord zal worden.

Lichtwerkers reflecteren jou energie en zijn dan ook hun eigen projecties voorbij en of bewust. Zij weten feilloos jou energie en het pad dat je bewandeld te herkennen. Naast je proces herkennen kunnen zij ook blokkades weghalen, healen, en readen. Zij kunnen je energie geven waardoor je je beter gaat voelen. Heling brengen op een stuk dat pijn doet. Het donker aan het licht brengen. Transformeren heet dat in de paranormale wereld. Hoe meer jij je energie durft en kunt transformeren hoe lichter je zult worden. Daarom is het we belangrijk dat je je goed aard. Bescherm jezelf ook goed. Eet goed voor een gesprek en hou je beide voeten naast elkaar stevig op de grond. Plaats een koepel van Licht rondom je aura tegen ongewenste geesten die je energie willen aftappen.

Let tijdens het gesprek goed op veranderingen in je omgeving, de natuur en je lichaam. Voel goed hoe er iets veranderd en praat ook over je waarnemingen. Lichaam volgt geest dus is het logisch dat als er iets veranderd je dit ook in je fysiek zult waarnemen. Soms niet direct maar wel binnen afzienbare tijd. Neem de tijd voor een gesprek, schrijf vragen op, drink wat water, zorg voor losse, ruime kleding en ventileer de ruimte waarin je je begeeft goed. Zorg voor een pepermuntje, een zakdoek, een notitieblok en een pen, en laat je geest de vrije loop. Wees open en respectvol en als er nieuwe vragen opkomen stel deze dan gerust. Wees jezelf, zo ben je bedoeld! Stel je vragen, wij als Lichtwerkers hebben al heel wat gehoord en kijken niet heel snel ergens vreemd van op.

Welkom bij Paragnosten.info