Mediums en Paragnosten is de eerste website met een voip bel/chat centrale. Het moderne bellen van nu.

Consulenten kunnen op www.mediumsenparagnosten.nl hun eigen profiel aanmaken zoals zelf plaatjes, kleuren etc. toevoegen. Op de website Mediums en Paragnosten hoef je niet iedere keer te vragen of de lijnhouder alles aan wil passen. Dit is nu ook de verantwoording van de medewerker.

Het enige na of voordeel bij Mediums en Paragnosten is dat je alleen op de belcentrale aangesloten kan worden met een mobiele telefoon. Als je de website aan hebt gekleed, krijg je een document met gegevens. Deze gegevens heb je nodig om jezelf aan te sluiten op de voip bel centrale van Mediums en Paragnosten. Als je aangesloten bent dan ben je niet meer afhankelijk van een vaste bellijn en kun je overal in en uit schakelen.

Voor de klant is onze voip centrale ook aantrekkelijk. Er kan alleen gebruik gemaakt worden van de belcentrale met credits. Deze credits kan de klant kopen op onze website. Zo weet de klant altijd hoe lang deze belt en zal niet snel te lang door bellen. De klant betaald pas als deze de medewerker aan de lijn heeft. Zo krijgt de klant waar deze voor betaald.

Mediums en Paragnosten zijn van harte welkom op ons moderne bel -en chat systeem. Verdiensten kunnen vanaf € 100 euro altijd opgevraagd worden. Gebruikelijk is de uitbetaling voor de 5de van de maand.
Kijk ook even naar de website van de toekomst www.mediumsenparagnosten.nl !