Paragnost Eddie. Niet meer weg te denken als spirituele hulplijn. Al ruim 12,5 jaar een vertrouwd adres voor iedereen die met vragen zit. Als je op zoek bent naar de betere mediums en betere paragnosten? Je op zoek bent naar een kwalitatief goed spiritueel consult? Kies dan voor de hulplijn Paragnost Eddie.

Wie is Paragnost Eddie

Iemand die al van kinds af aan wist, ik ben anders. Maar je gaat mee in het maatschappelijk leven. Waar je als kind al voelt, dit past mij niet. Na omwegen gestart om aan de slag te gaan als paragnost. Zo is de bekende spirituele website Paragnost Eddie ontstaan. Met dagelijks honderden bezoekers, die de spiritueel consulenten op handen dragen. Dit kun je terugzien in het Gastenboek waar elke dag door klanten complimenten voor de fijne consult worden achter gelaten.  worden.  Door klanten, die ongelooflijk blij zijn met de antwoorden. die ze van de zuivere mediums en paragnosten, krijgen.

Duizenden vragen van klanten beantwoord

Door de jaren heen, zijn duizenden vragen door de spiritueel consulenten van deze paranormale lijn beantwoord. De meeste vragen gaan over liefde & relaties. Daar zitten de meeste onzekerheden, angsten bij de bellers. Na een gesprek, zijn ze opgelucht. Ze zien weer waar ze staan. Wat ze zelf kunnen doen, of juist niet moeten doen.

Ben jij op zoek naar een betrouwbare Paragnost. Klik hier.