Voor zover ik mij kan herinneren waren de eerste Spirituele chatlijnen er in het jaar 2008. Helderziendenonline.nl was er zeer succesvol mee. Astrolife wat minder in die tijd. De chat systemen van rond 2008 waren meestal fabrieks systemen en waren niet te vergelijken met de chatsystemen van nu.

www.paragnostenchat.nl is dan ook één van de modernste chatwebsites van nu. De mogelijkheden van Paragnostenchat zijn divers. Paragnostenchat is dan ook met zijn tijd meegegaan.

Alleen al de grote webinar en de kleine webinar, waar medewerkers zelf kunnen beslissen om een webinar te geven. Of het affiliate systeem, waardoor andere website houders tegen betaling een affiliate kan plaatsen. Zo ook het vertrouwde e-consult. Eigenlijk is paragnostenchat een fabriek op zich.

Al heb je nog zo’n mooie fabriek, onze medewerkers; de mediums, healers en coachen moeten het toch echt allemaal zelf doen. Dit bewijzen zij ook met een grote opbouw van een klantenkring.

Het woord de beste of wat dan ook is groots spraak en daar werken wij van paragnostenchat niet aan mee. Wij hebben ons bewezen en timmeren keihard aan de weg om alles op een zuivere manier te kunnen voortzetten.
Welkom bij ons mooie chat team Paragnostenchat. Voor meer klik hier!!