Deze vraag wordt vaak gesteld. Je hebt al zoveel websites, waarom is er de website top paragnosten terwijl je Paragnost Eddie en Consulenten hebt.

Voor www.paragnost-eddie.nl zijn 90 boxen beschikbaar. Als wij hier meer boxen aan gaan koppelen, is het einde zoek en is het ook niet leuk meer voor de medewerkers van paragnost Eddie.

In het begin begrepen sommige medewerkers het niet en wilden ook graag op de bel-en chatlijn www.topparagnosten.nl een box hebben. Als je een box op Eddie hebt dan is het echt niet nodig om ook nog een box op top paragnosten te hebben. Top paragnosten is een verlenging van paragnost Eddie. Omdat er in het begin (5 jaar geleden) wat verkeerd is gegaan op de bel-chatlijn topparagnosten zijn er nog enkele medewerkers te vinden op top. Top paragnosten is echt geen zijlijn maar een verlenging. De zijlijnen van top paragnosten zijn www.angeleyes.tv en www.spirituelehulplijn.com

Top paragnosten is uniek om zijn chat/cam systeem. Je hoort in de wandelgangen van: Wij hebben de beste chat systeem website, toch wil ik diegene er dan graag op wijzen dat top paragnosten een chat/cam systeem heeft met een virtueel kaartlegsysteem!!

In 2009 waren er al chat systemen en werd er al gebruik van gemaakt door o.a Helderziendenonline.nl. Paragnost Eddie had zijn eerste chat/cam website in 2013. Deze was toen ingebouwd door mijn webbouwer Michiel, die helaas te vroeg gestorven is. Michiel had ook zijn eigen manier van websites bouwen en was toen al bezig met een eigen chat systeem. De chat/cam die Michiel toen inbouwde was van een bel/chat/sms systeem provider. Van horen zeggen had Helderzienden online.nl de eerste chat website. Natuurlijk zijn de chatsystemen nu uitgebreider, maar de eerste chatwebsites waren er al voor 2010.
Voel je welkom op onze chat en bel centrale Klik hier!!