Vergelijk nooit mediums en paragnosten met elkaar.
Mediums en paragnosten mag en moet je niet vergelijken doormiddel van mediums of paragnosten vergelijkers.
Als Spirituele bellijnen een website opvrolijken en deze iets van: “Paranormale vergelijker “ gaan noemen dan is dat hun goed recht.
Gaan deze lijnhouders van de medium of zoals zij het noemen: “ Paragnosten vergelijker ” dan ook nog zelf kiezen wie een goed medium of welke medium website goed is, dan is het een slager die zijn eigen vlees keurt.
Laten wij eerlijk zijn, als je dit soort misleidende reclame maakt, is dit dan eerlijk naar de klant toe?

Ik keek laatst op een Medium vergelijker en natuurlijk staat de website eigenaar met zijn spirituele hulplijn op nr. 1. Op nr. 2 staat een hele grote mediumlijn. Er staat bij de medium lijn die op de 2de plaatst staat: Klik hier dan word je door verwezen. Ik klikte de website aan en tot mijn verbazing werd ik niet doorverwezen naar de grote mediumlijn maar naar de spirituele hulplijn van de website eigenaar.

Natuurlijk mag je op verschillende manieren reclame maken. Natuurlijk mag je meer websites gebruiken om je mediums en paragnosten aan te bevelen. Als je meerdere websites hebt kun je meer verschillende stukjes plaatsen, zodat je goed te vinden bent voor de bezoekers / klanten. Hier is dan ook niets verkeerd aan.

Wel vind ik het misleidend dat als je op je eigen vergelijkings medium of paragnosten website jezelf plaatst als nummer 1 en de klanten misleidt door via een link van een andere mediumlijn de klant door te verbinden naar je eigen website en ook nog vermeldt dat er echt een soort van screening is geweest van mediums en paragnosten en paranormale lijnen.
Natuurlijk zal deze Medium vergelijker ook eerlijke mediums en paragnosten op zijn lijn aan het werk hebben maar dit soort lijnhouders zijn alles behalve op een eerlijke manier reclame aan het maken, wat genoeg zegt over dit soort lijnhouders.

Het vergelijken van een medium met een ander medium is niet reëel. Soms zie ik weleens de vraag voorbij komen: Ik heb …… gesproken en die zegt weer heel wat anders dan …….. Als ik een medium bel moeten ze toch het zelfde antwoord geven? Zo werkt het echt niet. Het moment dat de klant het medium belt en hoe deze op een eerlijke manier voor het consult open staat kan een groot verschil voor een medium maken en dus kan het zijn dat de klant verschillende antwoorden krijgt op een vraag. Mediums en paragnosten zijn niet gelijk. De één werkt met gidsen, de andere met overledenen, weer een ander werkt met zijn / haar gevoel en zo zijn er vele manieren en verschillen en werken mediums en paragnosten allen op hun eigen manier.
Geen paranormaal consult is gelijk, wel durf ik te schrijven dat wij van Paragnost Eddie en Consulenten u altijd een eerlijk consult zullen geven. U kunt altijd bij ons terecht voor antwoorden en inzichten op uw vragen!!
Lieve groet.