Engelen zijn Pure Liefde, ontstaan uit de Oerbron. Ze zijn ons toegewezen door de Schepper; Al wat Is. En zijn er om ons te beschermen, te helen, troosten enz.

Engelen worden vaak met vleugels afgebeeld. Dit komt omdat helderzienden ze vaak zo waarnemen. In de kern zijn Engelen gewoon energie, en daarom zien veel mediums ze ook als lichtbollen of licht stralen.

Vaak nemen zij een menselijke gedaante aan, om ons niet te laten schrikken. Ze stralen van binnenuit licht en liefde uit, en zodoende lijkt het net alsof ze vleugels hebben. Dit is in feite niets anders dan de energie uitstraling, die soms zo heftig is, dat mensen het niet kunnen verdragen. Engelen passen zich daarom continu aan, wat wij verwachten te zien bij een Engel. Maar er zijn ook genoeg verhalen waarin Engelen een menselijke gedaante aannemen, om anderen te redden.

Als mensen angstig zijn, dringen Engelen zich nooit op. Engelen energie is daarom ook heel erg subtiel. En Engelen hebben altijd toestemming nodig om in jouw leven te komen. Je mag ze daarom ook uitnodigen en bij alles wat je maar kunt bedenken, om hulp vragen.

Iedereen heeft één Beschermengel, die je vanaf je geboorte toegewezen wordt, maar er zijn nog vele andere Engelen, die je bij kunnen staan. Denk bij een healer aan de Engelen der Healing, of bij een creatief persoon; de Engelen van creativiteit. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaan Engelen energieën van.

De rol van Engelen is vooral om ons te beschermen, en te troosten als we het moeilijk hebben. Als we hen om hulp vragen, kunnen ze ook genezing schenken.

Zij mogen zich echter niet bemoeien met ons karma, en onze Vrije Wil. Bepaalde lessen moeten geleerd worden in dit leven, en dat heeft onze Ziel voor gekozen. Ze zullen ons altijd bijstaan en ondersteunen, maar kunnen dit karma niet veranderen. Ze kunnen ons dus ook niet behoeden voor alle pijn in het leven.

De Aarde is de planeet van dualiteit, van goed en slecht, en van heel veel pijn en verdriet. Maar elk mens komt daar uiteindelijk sterker uit. Groei doet altijd pijn. En zij beseffen dat. Toch zullen ze ons altijd Onvoorwaardelijke Liefde schenken.

Je kunt dag en nacht om je Engelen roepen en ze vragen je te helpen. Ze zijn Goddelijk en hebben geen aardse rust nodig. Daarom zijn ze er altijd voor ons. Je kunt de Engelen ook sturen naar je geliefden, bijv. naar iemand die ziek is. Dan vraag je de Engelen der Genezing over hen te waken.

Mensen die heel erg intuïtief zijn, een oude Ziel of veel mensen op Aarde helpen, zijn vaak omringd door vele Engelen, omdat ze genezing en Liefde overdragen op andere mensen.

Engelen kunnen op meerdere plekken tegelijk zijn, omdat ze multidimensionaal leven, en geen last hebben van de aardse stof, zoals wij.

Je hoeft dus nooit bang te zijn, als je om hulp of ondersteuning vraagt voor anderen, dat je Engelen niet meer bij jou zijn.

Engelen uitnodigen in je leven
Je kunt Engelen uitnodigen in je leven, simpelweg door erom te vrágen. Alles draait om intentie. Als je intentie zuiver is, dan komen zij altijd. Niet iedereen is er even gevoelig voor om hun energie gelijk op te pikken.

Ben je heldervoelend, dan voel je je Engelen dichtbij, als een warme troostende energie, een warme deken die over je heen gelegd wordt, en het voelt heel vertrouwd aan. Sommige mensen ervaren warmte, andere weer kou, of kippenvel.

Helderziende mensen kunnen Engelen waarnemen via hun derde oog, als lichtbollen, stralen, Lichtwezens, of als een menselijke gedaante. Als ze beter gaan kijken, met hun fysieke ogen, is het vaak weg. Veel mensen zien de Engelen vaak wel in hun ooghoeken, als een witte flits.

Mensen die helderhorend zijn, kunnen de Engelen tot hen horen spreken. Soms spreken ze tot je via je eigen gedachte, andere keren is het echt een stem buiten jou. De stem klinkt niet aards, en vaak zowel mannelijk- als vrouwelijk tegelijkertijd.

Je kunt ook Engelen muziek horen, hele rustgevende tonen, en als je beter gaat luisteren (met je aardse oren) is het weg.

Ben je helderruikend, dan kun je de Engelen ruiken. Dit klinkt gek, maar er zijn heel veel voorbeelden van mensen die bloemen geuren ruiken. En dit zijn dan de Engelen die dichtbij zijn.

Mensen die helderwetend zijn, wéten gewoon dat de Engelen bij hen zijn. Het is een Innerlijk Weten, wat vanuit je intuïtie komt.

Engelen zijn overal om ons heen, en ook veel in de natuur en op plaatsen waar genezing plaatsvindt, ook zijn ze sterk verbonden met creatieve Zielen (musici, schilders, schrijvers enz.).

Een veelgehoorde boodschap van je Engelen is het vinden van witte veertjes.

Vraag je Engelen om een boodschap, en heb geduld. Als je leert luisteren vanuit je hart en Ziel, zul je zeker antwoord krijgen. Maar je moet wel leren om stil te worden van binnen.

Ten slotte zullen Engelen altijd onze Vrije Wil respecteren, en nooit andere pijn mogen doen. Je kunt ze dus alleen maar inzetten voor het goede.

© Medium Arlette

© Eddie en Paragnosteninfo

Deze tekst mag niet overgenomen worden zonder toestemming