Gidsen zijn entiteiten uit de andere wereld die ons begeleiden. Elk mens heeft één hoofd Gids, en vele hulp Gidsen. Je kent je hoofd Gids meestal uit meerdere vorige levens, en deze Gids behoort ook tot je zielen groep.

De hulp Gidsen helpen met bepaalde taken, bijv. op werk gebied, heling, creativiteit, enz.

Waarom zijn Gidsen bij ons?
Ze zijn bij ons om ons te begeleiden in onze spirituele ontwikkeling. Zelfs als mensen zich niet bewust zijn van hun Gidsen, dan nog helpen zij ons, en fluisteren zij ons dingen in. Sommige mensen noemen dat hun intuïtie. Toch is een Gids wat anders dan je intuïtie. Het is echt een persoon uit de andere wereld, met een eigen persoonlijkheid en energie. Die jou informatie kan doorgeven.

Kunnen Gidsen de toekomst voorspellen?
Ondanks dat onze Gidsen wel kunnen zien wat onze levensdoelen zijn, en welke lessen we mogen leren of (familie)karma we mogen doorbreken, zullen zij niet vaak de toekomst voorspellen.

Soms mogen zij informatie loslaten, maar zij mogen niet alles vertellen. Dit omdat zij de Vrije Wil van de mens moeten respecteren. En nog niet alles ligt exact vast.

Stel dat iemand besluit om niet naar zijn intuïtie te luisteren, dan kunnen sommige personen dat volhouden tot hun dood. Er is geen haast in de kosmische wereld, er is oneindig veel tijd, je kunt eeuwenlang terugkeren, en ook dit bepaalt je Ziel zélf.

Hoe zien Gidsen eruit?
Gidsen zijn in de kern energie. Zij tonen zich echter vaak in menselijke vorm, omdat we anders teveel zouden schrikken. Dan nemen zij de vorm aan waarin je ze gekend hebt in vorige levens. Vaak voel je dan dat je die persoon herkent, qua energie en uiterlijk.

Niet iedereen kan Gidsen zien, sommige mensen voelen ze alleen, als je bijv. heldervoelend bent. Of horen hun Gidsen praten via helderhoren. Andere mensen weten het via helderweten, of ruiken een bepaalde geur (helder ruiken).

Wat is het verschil tussen Engelen en Gidsen?
Engelen zijn pure Goddelijke energie en beschikken niet over Vrije Wil. Gidsen zijn mensen geweest, die ook op Aarde hebben geleefd. Zodoende begrijpen ze onze aardse pijn beter dan Engelen. Ze kunnen ons helpen met hele praktische dingen, maar ons ook bijstaan met alle pijnlijke lessen die we hier op Aarde moeten doorstaan.

Gidsen hebben er zelf ook vanuit Vrije Wil voor gekozen om jou te begeleiden.

Gidsen zijn liefdevolle begeleiders en zullen je nooit dwingen te doen waar je nog niet aan toe bent. Ze zijn er om je te ondersteunen, en je te helpen met je eigenwaarde. Je kunt ze vertrouwen, ze zullen je nooit verlaten. Ook al hoor of zie je ze niet, ze zijn er altijd als je ze nodig hebt, en hun liefde is onvoorwaardelijk.

 

© Eddie en Paragnosteninfo

Deze tekst mag niet overgenomen worden zonder toestemming.