Hoe herkent u een zuiver medium?
Een zuiver medium kan dingen door krijgen over u die hij of zij niet kan weten. Een medium kan contact leggen met Engelen, Gidsen, overleden dierbaren, en ook via hen informatie doorkrijgen. Sommige mediums leggen liever kaarten, en krijgen op die manier ook informatie door. Maar elk medium werkt ook via zijn eigen intuïtie en aangeboren gaven.

Een zuiver medium zal u liefdevol bij de hand pakken en u laten zien waar u op dit moment staat in uw leven. Welke lessen u al geleerd heeft, en welke nog in het verschiet liggen.

Zij adviseren u over het volgen van uw intuïtie, en hoe u dat het beste kunt doen. Zij zijn altijd bezig uw leven mooier en gelukkiger te maken. Wat ook inhoudt, dat zij de waarheid moeten spreken. Ware woorden zijn niet altijd mooi, meestal juist confronterend. Maar zodoende weet u wel, dat het medium het beste met u voor heeft. En u niet naar de mond praat met ‘alles komt vanzelf goed’. Elk mens moet hard werken aan zichzelf om zich te blijven ontwikkelen.

Tenslotte heeft elk medium zelf ook al heel veel meegemaakt. En kunnen zij door levenservaring, en door aangeboren en getrainde gaven, u verder helpen.

Een zuiver medium is als een goede vriend/in die u op weg helpt. Zij luisteren naar uw problemen, en gaan direct naar de kern. Zodat lagen afgepeld mogen worden, en u dichterbij uw Ware Zelf mag komen.

Een medium kan zich afstemmen op uw geliefden en informatie door krijgen over hun karakter, soms krijgen zij zelfs uitspraken door, die de persoon gezegd heeft. Ook voelen zij de blokkades, en wat in de weg staat om verder te groeien.

Als u keer op keer bevestiging krijgt via het medium, over informatie die hij of zij niet kon weten, of dingen die elke keer uit komen, dan weet u dat u een zuiver medium getroffen hebt.  Klik hier!

Een zuiver medium:
– Geeft u een goed en rustig gevoel na het consult;
– Stimuleert u te werken aan uzelf;
– Zal nooit opscheppen over zichzelf;
– Is altijd eerlijk, op een liefdevolle manier;
– Zal u nooit dwingen iets te doen, waar u niet klaar voor bent;
– Zal goed luisteren, en tussen de regels doorlezen;
– Kan u doorzien;
– Heeft het beste met u voor;
– Draagt bij aan uw groeiproces, uw ontwikkeling;
– Geeft u een duwtje in de juiste richting;
– Respecteert uw Vrije Wil;
– Zal u nooit afhankelijk van hen maken;
– Zal nooit boos op u worden of ongeduldig zijn;
– Zal begrip tonen en u uzelf laten zijn;
– Zal nooit zeggen, “ik geef 100% garantie”;
– Leert u met uw emoties om te gaan; ze te uiten en te accepteren;
– Zal u handvaten geven om mee verder te kunnen;
– Zal u waarschuwen voor problemen, of een dreigende burn-out;
– Kan zien waar uw problemen vandaan komen, ook op het gebied van gezondheid, en wat u eraan kunt doen, maar zal nooit medische uitspraken doen;
– Zal duidelijk maken hoe uw geliefden tegenover u staan;
– Zal u niet vertellen of u zwanger bent, of gaat worden;
– Schenkt u genezende energie;
– Geeft toe dat zij niet de algehele waarheid in pacht hebben, en er ook naast kunnen zitten, en af moeten wachten of de dingen zo uitkomen, zoals zij voorspeld hebben;
– Helpt u de roep van uw Ziel te volgen;
– Zet u terug in uw eigen Oorspronkelijke Kracht.

Let op: Mediums zijn ook maar mensen, met aardse problemen, en zijn de ene dag beter in hun vak, dan de andere. Als een medium ziek is, zal deze geen readings doen. En ook een medium kan zijn geduld verliezen als u te gefocust bent op de toekomst, en niet meer in het Hier en Nu durft te leven.

Elk medium heeft dan ook het recht om een consult te staken, als de klant hem of haar niet met respect behandelt. Elke consulent werkt op freelancer basis, en bepaalt zelf welke klanten zij wel- en niet te woord willen staan.

© Medium Arlette

© Eddie en Paragnosteninfo

Deze tekst mag niet overgenomen worden zonder toestemming.